REGLAMENT

1. Organització
Esdeveniment organitzat per l’empresa Jocnet gestió esportiva S.L. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i de l’àrea d’esports.

2. Desenvolupament de la cursa
2.1 La Due Trail de 12 Km, és una cursa on es participa per parelles. Així doncs, és una cursa per equips i cal que les parelles vagin en tot moment juntes al llarg de la competició. Els membres de la parella no es podran separar a més de 30 segons un de l’altre.
2.2 La cursa infantil de la Duetrail, també és per parelles i per tant cal fer la inscripció conjuntament.

3. Condicions de participació
3.1 La cursa d’adults té un recorregut d’uns 12 Km aproximadament. Els participants d’aquesta cursa, hauran de tenir com a mínim 14 anys per poder córrer. Els menors de 14 anys ho podran fer també però amb una autorització dels pares.
3.2 A la cursa infantil podran participar els nens que tinguin entre 5 i 12 anys.
3.3 Tots els menors d’edat participants en qualsevol categoria, hauran de presentar el model d’autorització de participació que facilitarà la organització.
3.4 El fet de realitzar la inscripció comporta l’acceptació i conformitat amb aquest reglament.

 4. Assegurança
Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents contractada per la organització.

5. Responsabilitats
5.1 Els participants competeixen en tot moment sota la seva pròpia responsabilitat. Els participants eximeixen a l’organització, els seus espònsors, entitats col·laboradores, personal voluntari i personal laboral, de les reclamacions o demandes basades en suposades accions o omissions dels participants o altres que actuïn al seu favor. Així com de les reclamacions o demandes resultants dels danys que puguin succeir als participants (incloent tot tipus de lesió, i fins i tot la mort). Els participants eximeixen també a l’organització, als seus espònsors, entitats col·laboradores, personal voluntari i personal laboral per la pèrdua, destrucció, trencament o robatori.
5.2 La correcta inscripció a la Duetrail implica acceptar aquest reglament, així com que es posseeixen les característiques necessàries (mèdiques, tècniques, físiques i psicològiques) per realitzar alguna de les seves modalitats.
5.3 Serà responsabilitat dels participants progressar amb seguretat en tot moment, sent els únics responsables de les seves accions i els únics responsables alhora d’assumir el risc de l’activitat i de l’entorn. Qualsevol tipus de dany sofert durant la cursa, posant com a exemple i sense que siguin motius excloent d’altres, els causats per les caigudes (sigui quin sigui el seu motiu), atropellaments, problemes de salut derivats de la pràctica esportiva, malalties, defalliment, ferides (sigui quina sigui la seva gravetat) causades per fauna o flora, etc; seran responsabilitat única i exclusiva del participant.
5.4 L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin patir o provocar els participants, tot i que es vetllarà per evitar-los.

6. Seguretat
6.1 L’organització situarà en determinats punts del recorregut, personal especialitzat encarregat de vetllar per la seguretat dels participants. És obligatori seguir les indicacions d’aquest personal que estarà convenientment identificat.
6.2 En cas d’abandonament de la cursa, s’ha de comunicar el més aviat possible al personal de l’organització. Aquesta notificació caldrà fer-la als punts de control.
6.3 Tots els participants estan obligats a passar pels diferents punts de control.
6.4 Es disposarà de personal sanitari i transport en ambulància per intervenir en cas de necessitat.
6.5  comptarem també amb una dotació de protecció civil per vetllar per la seguretat dels participants.
6.6 Hi haurà un equip escombra encarregat de tancar la cursa a totes les modalitats.

7. Direcció de cursa i comissaris
7.1 La direcció de la cursa podrà desqualificar a un corredor, quan considerin que aquest tingui disminuïdes les seves capacitat físiques o tècniques a causa de la fatiga, no disposi de material obligatori, o les seves condicions no siguin les apropiades per finalitzar.
7.2 L’organització podrà suspendre, retallar, neutralitzar o detenir la cursa per seguretat o per causes de força major alienes a la seva voluntat (climatologia o altres causes externes). En aquest cas no es retornaran els diners en concepte d’inscripció.

8. Categories
8.1 Cursa de 12 Km:
– Parella masculina.
– Parella femenina.
– Parella mixta.

8.2 Cursa infantil (2004-2005-2006-2007)
– Parella masculina.
– Parella femenina.
– Parella mixta.

8.3 Cursa infantil mini (2008-2009-2010)
– Parella masculina.
– Parella femenina.
– Parella mixta.

9. Horaris
10:30h  Sortida cursa 12Km
12:30h  Sortida cursa infantil.

10. Classificacions i Premis
10.1 Cursa de 12 Km
Premi a les tres primeres parelles classificades de cada categoria. S’entregarà la borsa del corredor amb obsequis a tots els participants. També s’entregarà una samarreta als primers 200 inscrits de la cursa d’adults.
10.2 Cursa infantil
Premi a les tres primeres parelles de cada categoria. S’entregarà la borsa del corredor i un obsequi a tots els participants.
10.4 Sorteig de material i obsequis.
Durant l’entrega de premis, es farà també el sorteig de material i d’obsequis, gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors.

11. Dorsals
11.1 Els participants podran recollir la borsa del corredor i dorsals el dissabte dia 8 d’octubre de 16 a 20h al pabelló poliesportiu de Can Titó.
11.2 La recollida dels dorsals es podrà fer també el mateix dia de la cursa fins una hora abans de la sortida.
11.3 Els participants hauran de portar en tot moment el dorsal facilitat per l’organització a la part davantera i de forma visible. Per tant no es podrà tapar, retallar, doblegar ni modificar.
11.4 Al finalitzar la cursa o abandonar-la, caldrà conservar el dorsal per accedir a l’avituallament d’arribada així com també per a poder participar al sorteig d’obsequis.

12. Protecció de dades i drets d’imatge
D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que vostè ens facilita quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer titularitat de: Jocnet amb la finalitat de mantenir la relació comercial i rebre informació dels nostres serveis. Si ho desitja, pot executar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, previstos a la Llei, dirigint un escrit a Travessia Sant Pere nº 16, 2-1 (Santa Margarida de Montbui 08710).

Tanmateix, es reserva el dret de les imatges, prenent i recopilant fotografies, vídeos i informació de les proves, així com utilitzar tot aquest material per anuncis, relacions públiques o qualsevol altre propòsit periodístic o de promoció de la cursa i altres esdeveniments organitzats per Jocnet.

13. Recorreguts i marcatge
13.1 El recorregut estarà marcat amb cintes i material identificatiu clarament visibles.
13.2 Les marques es centraran a les zones de creuaments i canvis de direcció. Membres de la organització senyalitzaran també aquelles zones susceptibles de crear confusió als participants.
12.3 És responsabilitat dels corredors realitzar la cursa seguint el recorregut oficial.
12.4 Els participants hauran de passar obligatòriament pels punts de control. Del contrari quedaran desqualificats.

14. Timming-Cronometratge
14.1 Guanyaran les curses les parelles que realitzin en el recorregut en el menor temps, passant en ordre per tots els controls.
14.2 Cronometratge: l’organització cronometrarà totes les curses.

15. Condicions de les curses de parelles
Totes les parelles que participen a la cursa hauran d’anar junts en tot moment i no es podran distanciar a més de 30 segons. Així doncs, hauran de creuar la línia de meta conjuntament. El temps oficial el marcarà el darrer membre de la parella en creuar la línia de meta. Les parelles que no compleixin aquestes condicions serà desqualificades.

16. Material
Serà responsabilitat de cada participant poder garantir la seva pròpia seguretat, portant el material que cregui necessari segons la climatologia, la seva forma física i coneixement del medi.

17. Reclamacions i penalitzacions
Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de l’esdeveniment.
17.1 Reclamacions: Les reclamacions s’han de presentar a l’organització per escrit, 30 minuts abans de l’entrega de premis.
17.2 Penalitzacions:
Els participants seran desqualificats si es produeixen un o més dels possibles fets que mostrem a continuació:
– Infraccions contra el medi ambient.
– Circular camp a través fora dels camins o recorregut de la cursa.
– Pèrdua del dorsal.
– Desobeir directrius de seguretat indicades per l’organització
– No socórrer a un participant que així ho requereixi.
– No passar pel control de sortida o bé anticipar-se a aquesta.
– No seguir la senyalització oficial
– Portar el dorsal doblegat, tapat o no portar-ho clarament visible

Direcció Duetrail.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: